Останнє попередження: Україні загрожує виключення з УЄФА та ФІФА через спробу повалення Павелка

Переглядів 795
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Останнє попередження: Україні загрожує виключення з УЄФА та ФІФА через спробу повалення Павелка
Фото: УАФ
Україна може втратити представництво у ФІФА та УЄФА через ситуацію з можливим зміщенням Андрія Павелка з посади президента Української футбольної асоціації, УАФ.

На завтра попередньо запланований позачерговий Виконком УАФ, на якому Павелка спробують повалити, а його наступником зробити Андрія Шевченка.

Однак у ФІФА та УЄФА незадоволені подібною процедурою, про що вже було попереджено віце-президентів УАФ. Шеф-редактор інформагентства «Центр новин» Ольга Витак у Facebook опублікувала документ, в якому йдеться про неприпустимість втручання третьої сторони у справи асоціації.

Інсайдер Ігор Бурбас стверджує, що Шевченко отримав дзвінок від президента УЄФА Александера Чеферіна, який попередив про можливі наслідки повалення Павелка. Екс-тренер збірної України переклав відповідальність на президента України Володимира Зеленського, який схиляє його до участі у можливих виборах президента УАФ.

Нагадаємо, що Виконком УАФ мав пройти ще у березні, але через війну його перенесли. На ньому Павелка мав бути переобраний на третій термін, оскільки він був єдиним зареєстрованим кандидатом.

X