«Хай живе московське Динамо!»: фанати жорстко розкритикували Вороніна за фото з відпочинку

Переглядів 519
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Хай живе московське Динамо!»: фанати жорстко розкритикували Вороніна за фото з відпочинку
Андрій Воронін. Фото: Google
Андрій Воронін опублікував фото в інстаграмі, на яких він разом із дружиною Юлією відпочиває на Мальдівах. Підписникам екс-форварда збірної України це не сподобалось.

Андрій Воронін, який встиг пограти у Байєрі, Ліверпулі та московському Динамо, у лютому разом із дружиною відпочивав на Мальдівах. Фото із відпустки колишній нападник розмістив у соціальних мережах, що викликало негативну реакцію в українців.

Lilu_lolo_lilu: «Ганьба»

Mary.datsenko: «Такі фото, якось не в тему зараз...»

Estonia80: «Головне позицію висловити свою. І потім можна жити і смакувати попивати»

Fl.owers304: «Фото, як знущання з українців, які не можуть виїхати зараз за кордон. Це дуже вульгарно, не схоже на вас, певно, дружина змусила виставити фото»

У підписників виник цілий ряд питань до колишнього гравця: як Вороніну вдалося виїхати з країни? Чому він не на фронті? Як не жертвує на ЗСУ? І т.д.

Roman_tsyts: «Жах. Як таке можна зараз виставляти?

Voland66685: «Одне питання, а як зараз ось так виїхати за кордон?»

Krutko_sergey_nikolaevich: «В Україні війна! Гинуть люди! Грошей багато що вихваляєшся? Віддай гроші на війну з рашкою!»

Деякі фанати помітили у всій історії слід росії.

Vitalysert: «Справжній патріот відразу видно… Кіно, вино і доміно… Хай живе московське Динамо! Так, Воронін?

Footballukrretro: «Знайшов новину: "Цікаві новини з Динамо. На запрошення тренерського штабу до команди на збір до Туреччини прибув українець Андрій Воронін. Приємно, що політика старим добрим друзям не перешкода". Цікаво, правда?

Зазначимо, що у Вороніна четверо дітей. Трьох йому народила друга дружина Юлія (Деніел 8 років, Андрій 15 років та Соня 14 років). Є ще донька Маша (17 років) від першого шлюбу.

Нагадаємо, що Воронін провів за збірну України 74 матчі та забив вісім голів.