Хавбек Шахтаря близький до відходу з клубу: джерело назвало нову команду гравця у Першій лізі

Переглядів 384
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Хавбек Шахтаря близький до відходу з клубу: джерело назвало нову команду гравця у Першій лізі
Андрій Тотовицького. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Андрій Тотовицький цієї зими може перебратися до клубу Першої ліги, який є одним з головних претендентів на вихід в українську Прем'єр-лігу.

Минулого літа, постраждавши від масового відходу легіонерів, Шахтар прийняв рішення повернути кількох своїх колишніх гравців, у тому числі й Андрія Тотовицького.

Проте повернення донецький клуб, вихованцем якого є досвідчений хавбек, виявилося не надто вдалим. Тотовицький провів лише два матчі та 45 хвилин на полі.

Як повідомляє Динамоманія, 30-річний хавбек близький до відходу з Шахтаря у Полісся. Житомирський клуб уже веде переговори про перехід гравця цієї зими.

Контракт Тотовицького із Шахтарем дійсний до 30 червня 2025 року. Наразі хавбек перебуває з донецькою командою на зборах у Туреччині.

Полісся другу частину сезону у Першій лізі розпочне у групі підвищення у класі, де вже стартуватиме з другого місця, що дає право на пряму путівку до УПЛ. Нагадаємо, що головним тренером житомирської команди є легенда київського Динамо Юрій Калітвінцев.