«Хочу поставити на гол Роналду і на перемогу португальців»: Циганик поділився очікуваннями від матчу Марокко – Португалія

Переглядів 334
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Хочу поставити на гол Роналду і на перемогу португальців»: Циганик поділився очікуваннями від матчу Марокко – Португалія
Кріштіану Роналду забиває пенальті Гані. Фото: Google
Ігор Циганик зробив прогноз на поєдинок мундіаю-2022, в якому зустрінуться збірні Марокко та Португалії. Український журналіст поставив на португальців з Кріштіану Роналду.

Знаменитий український журналіст Ігор Циганик розповів, чого він чекає від матчу 1/4 фіналу мундіалю-2022 Марокко та Португалія.

«Португалія мені дуже сподобалася в матчі проти Швейцарії. Вони сильно виглядали в атаці, у них практично все залетіло. Показали нарешті переконливу гру. У майбутньому матчі хочу поставити на гол Кріштіану Роналду», – сказав Ігор Циганик напередоні матчу. 

Також український журналіст спрогнозував, чи вийде Роналду в старті на гру з марокканцями.

«Думаю, що проти Марокко він зможе вийти з перших хвилин на поле, повинен випустити його Фернанду Сантуш на такий матч відразу. Думаю, цього разу сенсацію Марокко не створить. Поставлю на «суху» перемогу португальців і прохід далі в півфінал», — додав Циганик.

Матч 1/4 фіналу чемпіонату світу Марокко – Португалія відбудеться сьогодні, десятого грудня. Початок зустрічі о 17:00. Переможець цієї пари зіграє з переможцем пари Англія – Франція, які зіграють також сьогодні (початок о 21:00). 

X