«Хочу, щоб кожна людина почула»: Шовковський відреагував на звернення Зеленського з посиланням миру

Переглядів 4107
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Хочу, щоб кожна людина почула»: Шовковський відреагував на звернення Зеленського з посиланням миру
Олександр Шовковський. Фото: Google
Колишній воротар Динамо та збірної України Олександр Шовковський опублікував промову президента України Володимира Зеленського, яка мала прозвучати перед фіналом ЧС-2022 Аргентина - Франція.

Екс-голкіпер Динамо Шовковський заявив, що Україна є футбольною державою, яка зараз виборює право на свободу.

«Завершується чемпіонат світу в Катарі. Сьогодні відбудеться фінальний матч. Нескінченна чисельність уболівальників з усього світу будуть слідкувати за цим поєдинком між збірними Франції та Аргентини.

Україна теж футбольна країна. Але сьогодні українці слідкують за перебігом подій на лінії фронту і вболівають за наших мужніх воїнів, що відстоюють нашу Незалежність і виборюють наше право на Свободу!».

Також Шовковський сказав, що хоче, щоб заклик до миру нашого президента почув увесь світ.

«І тому я хочу, щоб кожна людина, що любить футбол, почула звернення Президента України Володимира Зеленського, якому, нажаль, керівництво ФІФА відмовило в можливості виступити перед початком фінального матчу.

Це заклик до миру. І наш голос має звучати потужно. І не тільки до чи під час фінального матчу Чемпіонату Світу 2022. Нашого президента мають почути! Українців мають підтримати! Україна має перемогти! Слава Україні!», — написав Шовковський. 

У фінальному матчі чемпіонату світу зустрінуться збірні Аргентини та Франції. Поєдинок відбудеться у катарському Лусаїлі у неділю, 18 грудня, і розпочнеться о 17:00 за київським часом.