«Ходимо в один супермаркет»: Зозуля розповів про життя на одному районі з зірками європейського футболу

Переглядів 1575
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Ходимо в один супермаркет»: Зозуля розповів про життя на одному районі з зірками європейського футболу
Роман Зозуля. Фото: Google
Український футболіст Райо Махадаонда Роман Зозуля розповів цікаву історію про те, як до нього в супермаркеті підійшов нападник Атлетіко Альваро Мората.

Український форвард Райо Махадаонда Роман Зозуля розповів про те, як він перетинається з гравцями мадридського Атлетіко.

«Атлетіко знімає в нашого клубу базу. Зараз вони будують іншу велику базу і через півтора-два роки туди переїдуть, а наш клуб буде на тій базі, де вони зараз. Футболістів бачу часто, бо це такий район, де живуть усі з Атлетіко. Ходимо в один супермаркет», - сказав Зозуля в інтерв'ю SportArena.

Також український футболіст зазначив, що до нього підійшов зірковий нападник Альваро Мората:

«Бачився нещодавно з Моратою. Він до мене перший підійшов у супермаркеті, бо я не сильно люблю підходити, фотографуватися. Якби був з дитиною, то тоді так, бо він любить Атлетіко». 

Мората розповів Зозулі, звідки він його знає:

«Він сам підійшов, сказав: «Привіт, Зозуля». Я кажу: «Звідки ти мене знаєш?». Він говорить: «Ну ми ж грали, я все пам'ятаю». Думаю, звідки він мене пам'ятає? А ми, коли за збірну 0:1 програли, то він забив. Ми тоді на пам'ять сфотографувалися. Тут у ресторанах, на вулиці можна зустріти будь-якого футболіста», - додав Зозуля.

  • У сезоні 22/23 Зозуля зіграв за Райо Махадаонда 18 матчів та відзначився одним голом.
  • Раніше Роман в Україні грав за київське Динамо та за Дніпро. В Іспанії він також виступав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду.