«Хороший досвід»: Ярмоленко підбив підсумки своїх виступів за Аль-Айн та розповів про майбутнє

Переглядів 1196
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Хороший досвід»: Ярмоленко підбив підсумки своїх виступів за Аль-Айн та розповів про майбутнє
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Аль-Айн
Півзахисник Аль-Айну та збірної України Андрій Ярмоленко поділився думкою про сезон в ОАЕ та розповів про те, коли ухвалить рішення про своє майбутнє.

Контракт Андрія Ярмоленка з Аль-Айном підходить до завершення. З цього приводу капітан збірної України підбив підсумки сезону та розповів про подальші плани. 

Півзахисник Аль-Айну розповів у інтерв'ю для ютуб-каналу Емірати сьогодні про те, як проходила його адаптація в новій країні.

«Найскладніше було адаптуватися до погодних умов. Ніколи в житті мені не доводилося грати за температури 40 градусів. Дещо жарко, якщо чесно, але звик».

Команду Ярмоленка чекає фінал Кубка Ліги, але в чемпіонаті битва за золоті медалі була програна. Також команда, яку очолює Сергій Ребров поступилася Аль-Шаржі у фіналі Кубка ОАЕ

«Загалом сезоном задоволений. Звичайно, хотілося перемогти у чемпіонаті та Кубку, але це футбол – іноді ти перемагаєш, а іноді програєш. Коли ти програєш гру, то для тебе це має стати мотивацією. Це означає, що потрібно більше тренуватись і ніколи не здаватися.

Андрій зазначив, що задоволений новим досвідом та тим, що побачив у Еміратах. Також півзахисник розповів, що знайшов багато нових друзів.

На тлі чуток про перехід Андрія в Динамо журналіст поставив питання щодо майбутнього капітана збірної.

«Поки що не можу сказати, куди піду далі. В мене ще місяць контракту. Коли угода закінчиться, сідатимемо і думатимемо», – зазначив Ярмоленко.

Раніше відомий журналіст Ігор Циганик заявляв, що впевнений у поверненні Ярмоленка в Динамо цього літа.

  • 33-річний капітан збірної України провів у поточному сезоні 28 матчів у всіх турнірах.
  • Ярмоленко відзначився 12 голами та чотирма результативними передачами.
  • Контракт українського півзахисника з Аль-Айном чинний до 30 червня 2023 року.
  • Фінальний Кубка ліги ОАЕ між Аль-Айном та Аль-Шаржею відбудеться у суботу, 27 травня, і розпочнеться о 18:30 за київським часом.