«Хороший подарунок»: Піхальонок висловився про перемогу Дніпра-1 та втрату очок Шахтарем у чемпіонаті

Переглядів 1205
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Хороший подарунок»: Піхальонок висловився про перемогу Дніпра-1 та втрату очок Шахтарем у чемпіонаті
Олександр Піхальонок. Фото: Дніпро-1
Півзахисник Дніпра-1 Олександр Піхальонок, який сьогодні відзначає день народження, поділився думкою про вольову перемогу своєї команди у виїзному матчі 25-го туру УПЛ проти одеського Чорноморця (2:1).

Дніпро-1 здобув вольову перемогу над Чорноморцем у сьогоднішньому виїзному матчі 25-го туру чемпіонату України (2:1).

Хавбек дніпрян Олександр Піхальонок, якому сьогодні виповнилося 26 років, підбив підсумок непростого поєдинку в інтерв'ю клубному ютуб-каналу.

«Для мене це подвійне свято. Дякую команді за те, що подарували таку важливу перемогу. Ми сьогодні провели дуже хороший матч. Було дуже важко, тому що суперник нічого майже не створив. А гол вони забили після звичайного виносу від своїх воріт. 

Дуже добре, що ми зуміли забити швидкий гол і зрівняти рахунок, а потім уже дотиснули суперника».

Піхальонок також порадів тому, що Шахтар, який веде боротьбу з Дніпром-1 за чемпіонський титул, втратив очки в Олександрії (1:1).

«Від Олександрії такий хороший подаруночок. Але тепер буде дуже важливий матч із тією ж Олександрією і потрібно його вигравати, щоб боротися за перше місце», - сказав Піхальонок.

26-річний Піхальонок провів у поточному сезоні 34 матчі у всіх турнірах, забив вісім голів і зробив 12 результативних передач.

Дніпро-1 зіграв 24 поєдинки, набрав 57 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці УПЛ із відставанням від лідера - Шахтаря - у три залікові пункти за однієї гри в запасі у дніпровської команди.

Догравання матчу першого туру УПЛ Дніпро-1 - Олександрія, який у листопаді було перервано через повітряну тривогу на десятій хвилині, відбудеться у четвер, 11 травня.

X