«Кілька днів боровся»: головний тренер Краковії пояснив, чому Коноплянка не зіграв з Радом'яком

Переглядів 1546
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Кілька днів боровся»: головний тренер Краковії пояснив, чому Коноплянка не зіграв з Радом'яком
Євген Коноплянка. Фото: Краковія
Учора, 30 вересня, у матчі 11-го туру чемпіонату Польщі Краковія на виїзді перемогла Радом'як із рахунком 2:0. Півзахисник Євген Коноплянка на полі не з’явився.

Український півзахисник Краковії Євген Коноплянка знов не вийшов на поле у складі Краковії. Досвідчений футболіст був у заявці на матч, але всю гру просидів на лаві для запасних.

Головний тренер Краковії Яцек Зеліньскі перед матчем з Радом'яком сказав, що Коноплянка лише повернувся до основної групи гравців після хвороби.

«Євген Коноплянка, який кілька днів боровся з ротавірусом, вже відновив тренування», — цитує Зеліньскі Рolsatsport.

Нагадаємо, що у нинішньому чемпіонаті Польщі 32-річний українець провів п'ять матчів та забив один м'яч. Багато ігор Коноплянка пропустив через проблеми зі здоров’ям.

Зараз Краковія посідає п'яте місце у турнірній таблиці першості Польщі, набравши 17 очок у 11 матчах. У наступному турі команда із Кракова на своєму полі зіграє з Лехією Гданськ. Поєдинок відбудеться 8 жовтня та розпочнеться о 21:00.

Раніше ми писали, що віце-президент Кривбасу зробив заяву, щодо майбутнього Вернидуба на посаді головного тренера команди. 

X