«Коли йому м'яч віддають, то всі за серце хапаються»: Леоненко жорстко розкритикував основного гравця Шахтаря

Переглядів 3503
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
«Коли йому м'яч віддають, то всі за серце хапаються»: Леоненко жорстко розкритикував основного гравця Шахтаря
Валерій Бондар. Фото: ФК Шахтар
Колишній нападник національної команди України та київського Динамо Віктор Леоненко, а нині є футбольним експертом, назвав гравця Шахтаря, який його розчаровує.

Віктор Леоненко, ексклюзивно для FanDay.net, склав список гравців, яким довірив би грати у своїй команді, якби він був тренером збірної України.

У центрі оборони Леоненко зупинив свій вибір на Іллі Забарному з Борнмута та Миколі Матвієнку із Шахтаря. На думку експерта, рівних ним на цій позиції в Україні немає.

«Забарний і Матвієнко на даний момент найкращий в Україні на цій позиції, тому для мене тут вибір очевидний. Микола – стабільний, але вгорі не такий гарний, як хотілося б. На другому поверсі Забарний грає краще. Матвієнко нехай тоді заважає грати суперникам угорі, підштовхує їх».

А ось перспективи заграти за тренера Леоненка у Валерія Бондаря немає жодної. Фахівець жорстко розкритикував гру захисника Шахтаря.

«Бондаря я й близько не бачу у складі! Він завжди привозить. Коли йому віддають м'яч, то всі за серце хапаються», — сказав Леоненко.

  • 24-річний захисник є вихованцем Шахтаря;
  • В цьому сезоні в усіх турнірах зіграв 33 матчі (один гол та одна результативна передача);
  • Статистичний портал Transfermarkt оцінює захисника в п'ять мільйонів євро;
  • Контракт з гравцем підписаний до 31 грудня 2027 року.
X