«Коли практично весь світ підтримує Україну, вони реагують зовсім по-іншому»: Федецький прокоментував дивне рішення ФІФА

Переглядів 2077
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Коли практично весь світ підтримує Україну, вони реагують зовсім по-іншому»: Федецький прокоментував дивне рішення ФІФА
Артем Федецький. Фото: Google
Екс-захисник Карпат, Дніпра та збірної України Артем Федецький висловився стосовно того, що ФІФА продала росіянам права на трансляцію мундіалю в Катарі.

Артем Федецький розкритикував позицію ФІФА і, зокрема, президента організації Джанні Інфантіно щодо військової агресії росії в Україні.

«Коли практично весь світ підтримує Україну, ми чекаємо на реакцію ФІФА, де має бути дискваліфікація, повна ізоляція від абсолютного всього, а вони реагують зовсім по-іншому – продають трансляцію [ЧС-2022] росії», – цитує Федецького SportArena. 

Також екс-футболіст збірної України додав, що ФІФА має повну залежність від РФ:

«Ми розуміємо, що там повна корупція, повна залежність ФІФА від росії. І, на жаль, це так відбувається. Це реалії», – додав Федецький.

Чемпіонат світу стартував у Катарі 20 листопада і проходитиме до 18 грудня. Вже було зіграно поєдинки груп А та В. Еквадор виграв у Катару (2:0), а Нідерланди виявилися сильнішими за Сенегал (2:0). Англія розгромно перемогла Іран з рахунком 6:2, а США та Вельс розписали мирову 1:1.

Сьогодні, 22 листопада, відбудеться чотири поєдинки чемпіонату світу:

Група С

Аргентина – Саудівська Аравія (12:00)

Мексика – Польща (18:00)

Група D

Данія – Туніс (15:00)

Франція – Австралія (21:00)

X