Колишній футболіст Шахтаря забив дебютний гол у Серії А: Лаціо розгромив Спецію Коваленка

Переглядів 704
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Колишній футболіст Шахтаря забив дебютний гол у Серії А: Лаціо розгромив Спецію Коваленка
Маркос Антоніо. Фото: ФК Лаціо
Лаціо розгромив Спецію у матчі 30-го туру італійської Серії А. Зустріч завершилася переконливою перемогою команди Мауріціо Саррі з рахунком 3:0.

Спеція без шансів поступилася римлянам, які нарощують відрив у боротьбі за потрапляння у топ-4 без участі Віктора Коваленка. Український півзахисник весь матч провів у запасі.

Матч проти Спеції точно запам'ятається іншому ексфутболісту донецького Шахтаря Маркосу Антоніо, який під кінець матчу на крейсерській швидкості промчав до воріт, обійшов воротаря та забив свій дебютний гол у футболці Лаціо.

22-річний Антоніо у дебютному сезоні за Лаціо провів 18 матчів та забив один м'яч. Transfermarkt оцінює бразильця у вісім мільйонів євро.

Раніше повідомлялося, що Лаціо планує виставити колишнього футболіста Шахтаря на трансфер, оскільки розчарував своєю грою керівництво клубу.

Бразилець виступав у складі донецького Шахтаря з лютого 2019 року. За цей час він провів у футболці оранжево-чорних 101 матч та забив дев'ять голів. У складі «гірників» півзахисник двічі вигравав УПЛ, а також один раз вигравав Кубок та Суперкубок України.