Колишній тренер Металіста скотився на дно: Рахаєв очолив аматорську команду з Харківської області

Переглядів 1264
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Колишній тренер Металіста скотився на дно: Рахаєв очолив аматорську команду з Харківської області
Ігор Рахаєв. Фото: Facebook
49-річний спеціаліст Ігор Рахаєв, який свого часу тренував харківські Металіст, Арсенал та Геліос продовжить працювати на своїй малій батьківщині.

Один з ветеранів українського тренерського цеху, 49-річний фахівець Ігор Рахаєв, став новим головним тренером аматорської команди Авангард із Лозової, що у Харківській області.

«Лозівський Авангард продовжуючи свій розвиток та крокуючи крок за кроком вгору запросив очолити головну команду досвідченого та титулованого спеціаліста Ігоря Володимировича Рахаєва. Це дуже відомий тренер, який очолював Харківський Металіст та різні команди за кордоном. Клуб продовжує свій розвиток, а фахівець такого рівня дозволить нам зростати швидше . Тож побажаємо успіхів Ігорю Володимировичу та нашому Авангарду» — написали представники клубу на офіційній сторінці клубу у Facebook.

Рахаєв насамперед відомий тим, що з 2005 до 2013 року входив до тренерського штабу Мирона Маркевича у Металісті, а у 2014—2015 роках сам керував командою. 

Потім він працював у харківському Геліосі та декількох клубах за кордоном — Зорі з молдавського міста Бєльці та казахстанському Актобе.