Команда журналістів Еспресо ТВ – переможець турніру з міні-футболу WhiteBIT Media Cup-2022

Переглядів 366
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Команда журналістів Еспресо ТВ – переможець турніру з міні-футболу WhiteBIT Media Cup-2022
Переможці турніру WhiteBIT Media Cup. Фото: centernews
Сьогодні, 19 листопада, з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку, відбувся турнір з міні-футболу WhiteBIT Media Cup. Приймав подію НТК імені Віктора Баннікова.

В турнірі взяли участь шість команд: Збірна журналістів України, Збірна коміків України, канали: Прямий, Еспресо ТВ, команди УАФ та Трибуна.

У групі А вже в першому матчі збірна Української асоціації футболу показала серйозні наміри бути лідером своєї групи, забивши у ворота Збірної коміків 5 м’ячів. У другому поєдинку коміки продемонстрували справжню боротьбу команді Прямого каналу, не давши себе переграти. У вирішальному матчі команди УАФ та Прямого голів не забили та сильнішого не виявили. Таким чином, збірна УАФ вийшла у фінал, а Прямий канал отримав шанс поборотись за бронзу.

Збірна журналістів України у першому матчі групи Б програла Еспресо ТВ, проте вже в поєдинку проти Трибуни команда реабілітувалась, забивши аж 8 голів. Згодом Еспресо ТВ також здолав Трибуну, знову відзначившись чотирма голами. У фінал вийшла команда Еспресо ТВ, а збірна журналістів отримала шанс поборотись за бронзу.

У матчі за третє місце збірна журналістів України перемогла Прямий канал з рахунком 3:1.

У вирішальному матчі зустрілися переможці своїх груп – Збірна УАФ та Еспресо ТВ. Поєдинок завершився мінімальною перемогою телевізійників – 1:0.

Отже, переможцем WhiteBIT Media Cup стала команда журналістів Еспресо ТВ, друге місце посіла збірна Української асоціації футболу, замкнула п’єдестал – Збірна журналістів України.