Конфлікт через серйозні преміальні: в команді, яку може очолити Шевченко, стався скандал через гроші

Переглядів 1862
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Конфлікт через серйозні преміальні: в команді, яку може очолити Шевченко, стався скандал через гроші
Збірна Польщі. Фото: Google
У збірній Польщі виникли конфлікти через розподілення грошей. Дехто хотів, щоб преміальні поділили порівну, а хтось, щоб фінансову нагороду дали залежно від того, хто скільки зіграв на мундіалі.

Національна команда Польщі в рамках мундіалю-2022 в Катарі дійшла до 1/8 фіналу, де програла майбутньому фіналісту збірній Франції з рахунком 1:3.

Прем'єр-міністр країни Матеуш Моравецький пообіцяв футболістам та тренерському штабу 30 мільйонів злотих (трохи більше шести мільйонів євро). Частина гравців збірної Польщі не віднеслась серйозно до цієї обіцянки, а ось форвард Барселони Роберт Левандовський та воротар Ювентусу Войцех Щенсний все ж очікували, що команда отримає гроші, повідомляє видання SportoweFakty. 

Окрім того, є інформація, що в польській команді також виникли конфлікти через розподілення грошей. Дехто хотів, щоб гроші поділили порівну, а хтось, щоб фінансову нагороду розподілили залежно від того, хто скільки зіграв на чемпіонаті світу.

У свою чергу, в ЗМІ тренерський штаб та Роберт Левандовський заперечують будь-які суперечки, як, власне, і наявність обіцяної премії.

Додамо, що раніше була інформація про те, що український спеціаліст Андрій Шевченко є одним із головних кандидатів на посаду наставника збірної Польщі.