Конопля, виключений із збірної України через травму, зіграв проти Руху: у Шахтарі прокоментували ситуацію

Переглядів 1150
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Конопля, виключений із збірної України через травму, зіграв проти Руху: у Шахтарі прокоментували ситуацію
Юхим Конопля. Фото: ФК Шахтар
У неділю, 19 березня, відбувся матч 18 туру української Прем'єр-ліги між донецьким Шахтарем і львівським Рухом, який завершився перемогою «гірників» з рахунком 2:0.

23-річний український захисник донецької команди Юхим Конопля з'явився на полі у другому таймі зустрічі. Цікаво, що напередодні Конопля було виключено зі збірної України на матч проти Англії нібито через травму.

Представники Шахтаря прокоментували ситуацію за участю Коноплі у поєдинку проти Руху, про що повідомив журналіст Ігор Семйон у своєму телеграм-каналі.

«Позиція клубу така: питання щодо Юхима Конопля у збірній України необхідно адресувати Руслану Ротаню. Конопля відіграв повний матч проти Фейєноорда у Лізі Європи 16 березня. Наступного дня Шахтар не тренувався, а перебував у дорозі з Роттердама до Львова.

Вчора, 18 березня, Конопля тренувався у загальній групі».

23-річний Конопля провів цього сезону 18 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі. У складі національної збірної України Юхим зіграв три поєдинки, але не відзначився результативними діями.

Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня завтра розпочне підготовку до виїзного матчу проти команди Англії, що відбудеться на стадіоні «Уемблі» у Лондоні у неділю, 26 березня.