«Коноплянка для всіх свій»: асистент Шевченка жорстко висловився на адресу вінгера ЧФР Клуж через його участь у матчі Game4Ukraine

Переглядів 3049
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Коноплянка для всіх свій»: асистент Шевченка жорстко висловився на адресу вінгера ЧФР Клуж через його участь у матчі Game4Ukraine
Євген Коноплянка. Фото: УАФ
Помічник легенди українського футболу Андрія Шевченка Микола Васильков висловився про участь півзахисника ЧФР Клуж Євгена Коноплянки у благодійному матчі Game4Ukraine.

Учора, 5 серпня, Андрій Шевченко та Олександр Зінченко провели у Лондоні благодійний матч Game4Ukraine, щоб зібрати кошти для відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області.

Микола Васильков вважає, що Коноплянка потрапив на цю подію завдяки своїм знайомствам. Також він згадав, як вінгер взяв участь у матчі проти Англії на «Вемблі».

«У Коноплянки зараз такий період, коли він пожинає плоди своїх минулих футбольних заслуг через свої великі знайомства. Він гарно вийшов у матчі Англія – Україна на «Уемблі», тепер грає у матчі легенд [Зінченка та Шевченка]. Коноплянка ходить кумами, братами, сватами. Коноплянка для всіх свій», – сказав Васильков в ефірі ютуб-каналу «Взбірна».

Васильков, говорячи про матч Англія – Україна, має на увазі першу гру відбору на Євро-2024 нашої збірної, коли її очолював кум Євгена Коноплянки Руслан Ротань.

  • Благодійний поєдинок Game4Ukraine закінчився нічийним результатом – 2:2.
  • 33-річний Коноплянка підписав контракт із румунським ЧФР Клуж до червня 2025 року з опцією продовження на один сезон.
  • Також Євген грав за такі клуби, як Дніпро (2007-2015), Севілья (2015-2016), Шальке (2016-2019), Шахтар (2019-2022) та Краковія (2022-2023).