Коноплянка не поспішає повертатися додому: вінгер збірної України має екзотичний варіант продовження кар'єри

Переглядів 683
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Коноплянка не поспішає повертатися додому: вінгер збірної України має екзотичний варіант продовження кар'єри
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
Вінгер збірної України Євген Коноплянка, який залишив польську Краковію в статусі вільного агента, може продовжити кар'єру в Малайзії.

Коноплянка, в якого 30 червня спливає угода з Краковією, може продовжити кар'єру в екзотичному чемпіонаті.

Головний тренер малайзійського Теренггану Томіслав Штайнбрюкнер повідомив, що агенти запропонували йому розглянути кандидатуру 33-річного гравця збірної України. 

«Я дуже здивувався, коли агент запропонував мені послуги дійсно відомого в Європі Коноплянки. Я не впевнений, що агент був дійсно серйозний, але це одне з імен, яке мені назвали», – сказав Штайнбрюкнер.

Штайнбрюкнер буде радий бачити Коноплянку в складі своєї команди, але не впевнений, що клубу вдасться домовитися з Євгеном.

«Ми будемо щасливі, якщо отримаємо Коноплянку, який є чудовим вінгером і може грати на позиції атакувального півзахисника. Але домовлятися з агентом має керівництво.  Я розумію, що це залежить від бюджету, незалежно від того, доступний він Теренггану чи ні», – наводить слова Штайнбрюкнера сайт Laptop Cabuk.

Коноплянка виступав за Краковію з лютого 2022 року і провів у складі польської команди 38 матчів, у яких забив чотири м'ячі та зробив дві результативні передачі.

  • Хавбек має також досвід виступів за Дніпро, Шахтар, Шальке та Севілью.
  • Євген зіграв за національну збірну України 87 поєдинків і забив 21 гол.
  • Теренггану посідає восьме місце з 14 у чемпіонаті Малайзії після 14 турів.