«Костюченко готовий піти за ґрати?»: джерело повідомило про можливу фальсифікацію справи Павелка

Переглядів 744
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Костюченко готовий піти за ґрати?»: джерело повідомило про можливу фальсифікацію справи Павелка
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Сьогодні, 25 листопада, президенту УАФ Андрію Павелку та генеральному секретарю української асоціації Юрію Записоцькому мали обрати запобіжний захід.

Раніше представники УАФ отримали виклик для повідомлення про підозру у кримінальному провадженні.

Як повідомляє журналіст Костянтин Андріюк у своєму телеграм-каналі, юристи УАФ хочуть перекласти всю відповідальність із президента асоціації на першого віце-президента УАФ Вадима Костюченка.

«Юристи УАФ вигадали цікаву схему. Мовляв, коли Записоцький підписував папери про завод, офшори, засоби – обов'язки керівника УАФ виконував... Вадим Костюченко. Мета цієї схеми – вивести Павелка з-під удару та повісити весь кримінал на Костюченка».

Також журналіст додав, що УАФ, по суті, робить фальсифікацію справи за участю Павелка.

«Є інформація, що вони зробили нове кліше для друку. Щоб зробити наказ про відрядження Павелка за кордон тим числом, коли він реально був у відрядженні і тоді виконував його обов'язки Костюченко.

Цікаво, а сам Вадим Костюченко в курсі цих схематозів і чи він готовий піти за ґрати?»

Водночас Андріюк зазначив, що правда це чи ні, громадськість мала дізнатися сьогодні, починаючи з 11:00, проте засідання у справі не відбулося.

Через повідомлення про замінування Печерського суду засідання перенесли на понеділок, 28 листопада.

Нагадаємо, що поліція розслідує щонайменше десять кримінальних справ за фактами незаконної діяльності Павелка та співробітників УАФ.