Президент УАФ дуже ретельно маскувався: Павелко та Запісоцький отримали підозри у Генпрокуратурі

Переглядів 2896
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Президент УАФ дуже ретельно маскувався: Павелко та Запісоцький отримали підозри у Генпрокуратурі
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар Юрій Запісоцький все ж прийшли у Генеральну прокуратуру України через кримінальне провадження.

Вчора, 22 листопада, об 11 годині керівники Української асоціації футболу повинні були з'явитись у Генпрокуратурі для повідомлення про підозру у кримінальному провадженні, що зареєстроване ще в червні 2018-го року. У визначений час їх не було.

Як повідомляє FootballHub, обоє все ж з'явились у Генеральній прокуратурі України. Першим прибув Запісоцький. Павелко ж був у супроводі охоронця й ретельно маскувався.

Обидва фігуранти кримінальних справ перебували у будівлі кілька годин, де отримали підозри, а опісля відмовились від будь-яких коментарів. Генпрокуратура подала клопотання про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Нагадаємо, раніше у помешканні Павелка було проведено обшуки, а його підлеглим – Запісоцькому та директорці з фінансів Євгенії Сагайдак – суд вже обрав запобіжні заходи  Суд призначив запобіжний захід генсеку УАФ у справі про злочинні закупівлі – мільйони пішли на уявну їжу.

X