Коваленко пройшов медобстеження: стало відомі скільки тижнів пропустить український хавбек Спеції

Переглядів 461
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Коваленко пройшов медобстеження: стало відомі скільки тижнів пропустить український хавбек Спеції
Віктор Коваленко. Фото: ФК Спеція
Хавбек Спеції Віктор Коваленко з'явився у стартовому складі, проте вже на 18-й хвилині поєдинку було замінено. Український гравець отримав травму та не зміг продовжити матч.

Прес-служба Спеції повідомила про результати медичного обстеження півзахисника Коваленка – він пропустить кілька тижнів.

Діагностичні дослідження, проведені Коваленку, виявили травму правого м'яза першого ступеня. Гравець уже розпочав відповідну програму реабілітації, повідомляє офіційний сайт Спеції.

Нагадаємо, що Коваленко нещодавно поновився після пошкодження. З жовтня до грудня минулого року футболіст був травмований. Він мав пошкодження біцепса стегна, через який він пропустив сім офіційних матчів своєї команди.

Лише 4 січня футболіст уперше зіграв за Спецію в офіційній грі після травми, вийшовши на заміну у домашньому поєдинку проти Аталанти (2:2) у 16-му турі Серії А.

У поточному сезоні 26-річний Коваленко взяв участь у 10 матчах за Спецію у всіх турнірах, у яких не відзначався результативними діями.

На даний момент Спеція посідає 17-е місце у турнірній таблиці Серії А, набравши 18 очок у 20-ти матчах.

У найближчому поєдинку чемпіонату Італії команда українця зіграє на своєму полі з Наполі, який впевнено лідирує у Серії А. Поєдинок відбудеться 5 лютого та розпочнеться о 13:30 за київським часом.