Коваленко залишився без тренера: фахівцю не пробачили ганебну поразку від Роми

Переглядів 453
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Коваленко залишився без тренера: фахівцю не пробачили ганебну поразку від Роми
Паоло Дзаннеті. Фото: Google
Український хавбек Емполі Віктор Коваленко схоже залишився без головного тренера Паоло Дзаннеті, якого керівництво вирішило звільнити після мату з Ромою.

Італійський Емполі звільнив 40-річного Паоло Дзанетті з посади головного тренера, про це повідомляє Sky Sport Italia. Цікаво, що в останньому матчі при Дзанетті Емполі програло Ромі із рахунком 7:0, а Віктор Коваленко не з’явився навіть на полі.

Дзанетті очолював ФК Емполі з червня 2022 року і успішно допоміг команді зберегти місце у Серії А протягом сезону 2022/23. Однак цей сезон розпочався невдало для Емполі, який вибув з Кубка Італії у першому раунді і програв усі чотири перші матчі Серії А із загальним рахунком 0:12.

Згідно з інформацією від Sky Sport Italia, новим головним тренером команди стане 69-річний Ауреліо Андреаццолі, який вже тренував Емполі тричі у різні періоди: з грудня 2017 по листопад 2018, з березня 2019 по липень 2019, і з червня 2021 по червень 2022. Саме його Дзанетті раніше замінив на цій посаді.

  • Права на Коваленка до 30 червня 2025 року належать Аталанті. За Емполі він буде виступати на правах оренди до завершення сезону. Українець поки не дебютував за нову команду.
  • Цього сезону Коваленку зіграв лише один матч, вийшовши на заміну.
  • В активі хавбека 33 матчі та один асист за збірну України