Кривцов забив м'яч у дебютному матчі за Інтер Майамі: відео гола українця – захисника визнано найкращим гравцем поєдинку

Переглядів 3545
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Кривцов забив м'яч у дебютному матчі за Інтер Майамі: відео гола українця – захисника визнано найкращим гравцем поєдинку
Сергій Кривцов. Фото: ФК Інтер Майамі
Український захисник Сергій Кривцов забив переможний гол у дебютному матчі за американський Інтер Майамі у поєдинку першого туру МЛС проти Клуб де Фут Монреаль (2:0).

Сергій Кривцов забив переможний гол у своєму дебютному матчі за американський Інтер Майамі. Український захисник замкнув подачу з кутового на 41 хвилині домашнього поєдинку чемпіонату МЛС проти Монреалю.

Відео голу Кривцова можна переглянути в телеграм-каналі FanDay.net

Українець провів на полі 90 хвилин ігрового часу на позиції центрального захисника і був визнаний найкращим гравцем матчу.

Нагадаємо, що 31-річний Кривцов перейшов до Інтер Майамі з донецького Шахтаря у зимове трансферне вікно та підписав з американським клубом контракт терміном на два роки з можливістю продовження угоди.

У наступному турі МЛС Інтер Майамі зіграє на своєму стадіоні з клубом Філадельфія Юніон. Поєдинок відбудеться 5 березня.

Зазначимо, що в поточному сезоні Кривцов також встиг за Шахтар зіграти 11 поєдинків, в яких він результативними діями не відзначався.

X