«Вони підстрахувалися на випадок непотрапляння до ЛЧ»: легенда Челсі пояснив, чому сині купили Мудрика взимку

Переглядів 17364
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Вони підстрахувалися на випадок непотрапляння до ЛЧ»: легенда Челсі пояснив, чому сині купили Мудрика взимку
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Легенда Челсі Джо Коул прокоментував нинішнє становище лондонської команди та закликав уболівальників набратися терпіння, незважаючи на погані результати команди.

Челсі під керівництвом Грема Поттера, можна сказати, вже провалив сезон, враховуючи, що в зимове трансферне вікно клуб витратив надто великі гроші на придбання новачків.

Швидше за все, лондонська команда не зможе поборотися за путівку до Ліги чемпіонів і залишиться без єврокубків. Однак, за словами Коула, власники Челсі мають великі гроші, тому один сезон без Ліги чемпіонів не стане катастрофою для клубу.

Також екс-гравець «аристократів» в інтерв'ю 90min додав, що Челсі зробив серйозні придбання, оскільки в літнє трансферне вікно навряд чи були б доступні Енцо Фернандес та Михайло Мудрик.

«Це ймовірна причина того, що вони зробили велику ставку на деяких гравців у січні, адже Фернандес чи Мудрик були б доступні влітку? Можливо, вони підстрахувалися на випадок непотрапляння до Ліги чемпіонів, щоб придбати цих гравців у команду та підготуватися до наступного сезону».

22-річний Мудрик провів за Челсі п'ять матчів, але не відзначився результативними діями.

Челсі зіграв 23 поєдинки, набрав 31 очко і посідає десяте місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

Джо Коул виступав за Челсі з 2003 по 2010 рік. Він провів за команду 281 матч, забив 40 м'ячів і зробив 43 асисти.