Кубок України: хто грає та де дивитися другий попередній етап

Переглядів 2323
Артем Жилінський Артем Жилінський
5 голосів
Кубок України: хто грає та де дивитися другий попередній етап
Кубок України. Фото: Google
Сьогодні відбудуться матчі другого попереднього раунду Кубка України. «Український футбол» розповідає, де можна переглянути матчі цього змагання.

У суботу 29 липня пройшли перші три матчі першого попереднього раунду Кубка України сезону 2023-2024. Кудрівка мінімально переграла Олімпію Савинці, Миколаїв розгромив Фазенду, а ЮКСА у серії пенальті пройшла Штурм Іванків.

А вже сьогодні відбудуться матчі другого попереднього раунду, в якому зіграють Інгулець, Карпати, Металіст та багато інших колективів.

Другий попередній етап Кубка України

Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Карпати (Львів), матч відбудеться о 15:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів. 

Металіст (Харків) — Епіцентр (Кам'янець-Подільський), матч відбудеться о 16:30, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів

Скала 1911 (Стрий) — Хуст (Хуст)), матч відбудеться о 16:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

Поділля (Хмельницький) — Нива (Тернопіль). матч відбудеться о 17:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

Нива (Вінниця) — Агробізнес (Волочиськ), матч відбудеться о 16:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

Миколаїв (Миколаїв, Львівська обл.) — Буковина (Чернівці), матч відбудеться о 17:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

Гірник-Спорт (Горішні Плавні) — Полтава (Полтава). 

Інгулець (Петрове) — Металург (Запоріжжя).

Кудрівка (Кудрівка) — Кремінь (Кременчук), матч відбудеться о 18:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

Локомотив (Київ) — Діназ (Вишгород).

Звягель (Звягель) — Чайка (Петропавлівська Борщагівка), матч відбудеться о 15:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

ЮКСА (Київ) — Нива (Бузова), матч відбудеться о 16:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

Чернігів (Чернігів) — Лівий берег (Київ), матч відбудеться о 12:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

Тростянець (Тростянець) 3:0 Реал Фарма (Одеса).

Маріуполь (Маріуполь) — Васт (Миколаїв), матч відбудеться о 13:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

Дружба (Мирівка) — Вікторія (Суми), матч відбудеться о 14:00, а переглянути його можна на клубному YouTube-каналі господарів.

  • Раніше стало відомо, що Тростянець, який у другому раунді повинен був грати проти Реала Фарми, автоматично пройшов далі через те, що одеська команда через логістичні проблеми не змогла приїхати на цей матч.
  • Востаннє Кубок України було розіграно в сезоні 2020-2021. У фіналі київське Динамо перемогло Зорю з рахунком 1:0.
  • Кияни разом з донецьким Шахтарем утримують першість за кількістю виграних Кубків України – 13.
  • Окрім Динамо та Шахтаря, володарями Кубка були Чорноморець (1992, 1993-1994), Ворскла (2008-2009) та Таврія (2009-2010).