Кучер і його можлива відставка: Циганик повідомив, чи розглядає Дніпро-1 кандидатів на заміну діючому наставнику

Переглядів 2551
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Кучер і його можлива відставка: Циганик повідомив, чи розглядає Дніпро-1 кандидатів на заміну діючому наставнику
Ігор Циганик. Фото: Google
Футбольний коментатор та телеведучий Ігор Циганик спростував інформацію, що Дніпро-1 має на меті запросити на тренерський місток головного тренера Ворскли Віктора Скрипника, який має замінити Олександра Кучера.

Ігор Циганик має діаметрально протилежні інсайди в порівнянні зі своїм прямим конкурентом за вподобайки та перегляді на ютубі Віктором Вацком.

За інформацією Циганика представники Дніпра-1 не ведуть ніяких офіційних переговорів з жодним тренером на заміну Олександру Кучеру.

«Кучер поки що залишається працювати, а далі керівництво дивитиметься за результатами команди. Багато залежатиме від попадання команди до групи єврокубків.

На даний момент жодної кандидатури клуб на заміну Кучеру не розглядає», –  сказав Циганик в ефірі FootballHub.

  • Олександр Кучер очолив Дніпро-1 у липні 2022  року.
  • Дніпро-1 під керівництвом Олександра Кучера за підсумками минулого сезону став віце-чемпіоном України та отримав право зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів, але вилетів із неї від грецького Панатінаїкоса (1:3 удома, 2:2 на виїзді).
  • Матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи Дніпро-1 – Славія відбудеться 17 серпня на стадіоні «Кошицька футболова арена» у словацькому місті Кошице. Гра розпочнеться о 21:00.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації ЛЕ зіграє із луганською Зорею. Той, хто програв, опуститься в Лігу конференцій, де в заключному відбірному турі зійдеться з тріумфатором пари Лех (Польща) - Спартак (Трнава, Словаччина).