«Куди поділися гроші?»: Севідов задав пряме питання президенту УАФ Павелко

Переглядів 5703
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Куди поділися гроші?»: Севідов задав пряме питання президенту УАФ Павелко
Олександр Севідов, Фото: Google
Колишній тренер Металіста, Карпат та низки інших українських клубів Олександр Севідов розкрив реалії фінансування юнацьких збірних України, які можуть бажати тільки кращого.

Севідов висловив своє занепокоєння станом фінансування збірних команд молоді в Україні. Він звернувся з питанням до президента Української асоціації футболу (УАФ) Андрія Павелка.

«На папері ми дуже сильно дбаємо про наших юнацьких збірних. Вже багато років, насправді вони не проводять тренувальні збори. Тренери сидять не на зарплаті, а на добових. Тому вони із задоволенням ще працюють у клубах».

Також Севідов знайшов можливість підколоти італійців в Українській асоціації футболу. На думку Севідова, гроші витрачаються на Лучано Лучі та Франческо Баранку.

«Наші суперники проводять десятки контрольних матчів, а ми їх не проводимо. У мене питання: «Куди поділися гроші? В Італії? Хлопці так не можна». Такого, як мені кажуть, не було за жодного президента федерації», – сказав Севідов у програмі Фінти та підкати.

Нагадаємо, що Спортивний арбітражний суд у Лозанні 17 квітня 2023 року залишив без зміни вирок Апеляційного комітету УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за організацію договірних матчів у ПФК Суми.

X