«Захоплення нацистською ідеологією привело до ЗСУ»: Ващук відповів росіянам і розповів, чим займається у Нацгвардії

Переглядів 78898
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
16 голосів
«Захоплення нацистською ідеологією привело до ЗСУ»: Ващук відповів росіянам і розповів, чим займається у Нацгвардії
Владислав Ващук. Фото: Facebook Владислава Ващука
Ексзахисник київського Динамо Владислав Ващук, який зараз служить у ЗСУ, пояснив свою мотивацію піти до армії та розповів, чим саме займається у війську.

Колишній захисник національної збірної України Владислав Ващук, який свого часу дуже сильно підмочив свою репутацію зі скандалом перейшовши з київського Динамо до московського Спартака, після війни може знову повернути до себе любов вболівальників біло-синіх.

Нині Ващук, як і тисячі фанатів Динамо проходить службу в ЗСУ. Таке рішення Владислава стало для багатьох справжньою несподіванкою, тож він вирішив детально пояснити своє рішення. 

«Я  багато волонтерив і допомагав військовим, але у певний момент відчув, що благодійних заходів, переданих коштів на ЗСУ і тд. - цього недостатньо.

Версія, що була висунута одним з російських говноресурсів, що «увлечение нацистской идеологией привело этого странного персонажа в ряды вооруженных формирований киевского режима» (с) хоч і шокувала своєю креативністю, сміливістю припущень та висновків - теж заслуговує на увагу, звичайно. Нехай так, якщо воно так легше сприймати цю інформацію», – іронічно написав на своїй сторінці у Facebook Ващук.

Також Ващук розповів, чим саме він займається у Нацгвардії.

«Служу на посаді санітара відділення збору та евакуації поранених. Якщо пояснити простими словами - наше завдання полягає в тому, щоб транспортувати пораненого в госпіталь або іншу установу найбільш щадними засобами, ухвалюючи часом швидкі рішення, від яких іноді залежить його життя», - написав Ващук.

Військову присягу на вірність українському народу Владислав Ващук прийняв 18 травня цього року.

 

X