Лавриненко охарактеризував тренерів УПЛ: дісталося Вернидубу, Ротаню, Скрипнику та ван Леувену

Переглядів 3131
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Лавриненко охарактеризував тренерів УПЛ: дісталося Вернидубу, Ротаню, Скрипнику та ван Леувену
Сергій Лавриненко. Фото: НК Верес
Новий головний тренер народного клубу Верес Сергій Лавриненко дав чіткі характеристики своїм колегам по цеху з інших клубів української Прем’єр-ліги.

Нікого не осудив і тим паче не образив, а дав цікаві характеристики. Наставник Вереса Сергій Лавриненко в короткій формі описав роботу провідних тренерів УПЛ. 

Юрій Вернидуб (Кривбас)

«Вернидуб – дуже емоційний. Він віддає процесу всю свою енергію, чим заряджає себе, і колектив».

Патрік ван Леувен (Шахтар)

«Ван Леувен – це чітке планування, своя схема, від якої він не відходить. Ну, немає здорового нападаючого – не трагедія. Зіграє Мішньов. 

Головне, щоб не постраждала структура».

Віктор Скрипник (Ворскла)

«Скрипник – це впевненість у собі. Навіть незважаючи на те, що саме в той момент, коли я приїжджав, Ворскла мав багато травмованих і в цілому склалася нелегка ситуація. Тим не менш, він не мав сумнівів, що вони будуть у єврокубках.

Команди Скрипника відрізняють якісні перша та перехідна фази. При відборі м'яча вони шукають не контролю, а глибини за рахунок передач».

Руслан Ротань (Олександрія)

«Ротань – це купа класних ідей, які, однак, потрібно випробувати, бо не всі можуть бути робітниками в специфічних умовах УПЛ.

Руслан Петрович був на стажуваннях в Італії, Англії, Іспанії, але в стислий термін дуже важко перевести все це на наш чемпіонат», – сказав Лавриненко в інтерв'ю ТаТоТаке.

  • За підсумками сезону 2022/2023 рівненський Верес посів 13 місце в український Прем'єр-лізі.
  • В перехідних матчах команда Юрія Вірта перемогла запорізький Металург (0:1, 6:1) та зберегла за собою місце в УПЛ на сезон 2023/2024.
  • У новому сезоні народний клуб тренуватиме екснаставник Інгульця Сергій Лавриненко.