Легендарний Адамс порівняв зірку Арсеналу з Мессі: він грає на позиції Мудрика

Переглядів 447
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Легендарний Адамс порівняв зірку Арсеналу з Мессі: він грає на позиції Мудрика
Букайо Сака. Фото: Google
Знаменитий у минулому захисник збірної Англії та лондонського Арсеналу Тоні Адамс висловив свою думку про гру лідера «канонірів» Букайо Сака.

Екс-футболіст збірної Англії та лондонського Арсеналу Тоні Адамс прокоментував гру Букайо Сака, який на даний момент є лідером атаки «канонірів».

«Я вважаю Сака найкращим футболістом сезону. Хлопець просто феноменальний. Я трохи критикував Саутгейта за те, що він прибирав Сака з поля під час чемпіонату світу-2022. Сака анітрохи не гірший за Мессі. Лео, вочевидь, перебуває у стадії завершення своєї кар'єри», – сказав Тоні Адамс в ефірі Seaman Says. 

Також чотириразовий чемпіон Англії відзначив, за що ще фанати люблять гру Букайо Сака.

«Навіть коли ми критикуємо Сака, а він не забиває пенальті у фіналі Євро, він виправляється. Щоразу, як я бачу його на полі, він створює гольові ситуації та реалізовує їх. Це феноменальний гравець, найкращий футболіст у збірній Англії та найкращий гравець для Арсеналу», – додав легендарний Адамс.

На даний момент Арсенал, за який грає український захисник Олександр Зінченко, з 44 очками в активі лідирує в АПЛ. У другого Ман Сіті 36 балів, але у команди Хосепа Гвардіоли є ще гра в запасі.