Левандовський розповів, чи гратиме він з жовто-блакитною пов’язкою на Мундіалі: її передав поляку Шевченко

Переглядів 5306
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Левандовський розповів, чи гратиме він з жовто-блакитною пов’язкою на Мундіалі: її передав поляку Шевченко
Левандовськи та Шевченко. Фото: Google
Нападник збірної Польщі та каталонської Барселони Роберт Левандовський напередодні старту чемпіонату світу дав прес-конференцію. Поляк прокоментував передану йому Шевченком пов'язку кольорів України.

Форвард збірної Польщі перед стартом мундіалю висловився стосовно пов’язки кольорів прапору України, яку передав голеадору Барселони легендарний український футболіст та тренер Андрій Шевченко.

«Пов’язка, яку передав Андрій Шевченко, дісталася Катару, але не йшлося та не йдеться про те, аби вийти з нею на поле», – сказав Левандовськй на прес-конференції.

Збірна Польщі в рамках квартету С на мундіалі зіграє зі збірними Мексики (22 листопада), Саудівської Аравії (26 листопада) та Аргентини (30 листопада). 

Стосовно Роберта Левандовського слід додати, що польський форвард у поточному сезоні зіграв за каталонську Барселону 19 матчів, у яких він відзначився 18 голами та чотирма асистами. 

Також раніше Андрій Шевченко повідомив, що він відмовляється співпрацювати з Національним олімпійським комітетом за такого складу.

Окрім того, Андрій Шевченко став у Італії лауреатом престижної премії Нільса Лідхольма. Під час промови відомий тренер висловився про Україну.

X