Шевченко отримав престижну премію в Італії: під час промови тренер висловився про Україну

Переглядів 1227
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Шевченко отримав престижну премію в Італії: під час промови тренер висловився про Україну
Андрій Шевченко. Фото: Google
Андрій Шевченко отримав чергову відзнаку в Італії. Українському тренеру вручили нагороду імені легендарного шведського футболіста Нільса Лідхольма.

Андрій Шевченко став лауреатом 11-ї премії Нільса Лідхольма – легендарного футболіста Мілану та збірної Швеції. Присвячена Лідхольму престижна нагорода вручається футбольним людям, які відзначилися як на полі, так і в житті.

Екс-наставник збірної України Шевченко отримав відзнаку «за великі результати, досягнуті на технічних та управлінських посадах на міжнародному рівні, а також за внесок, зроблений протягом його довгої та важливої кар’єри, у розвиток футболу, що базується на високих людських і технічних якостях».

Нагороду українському тренеру було вручено на сцені Cuccaro Monferrato, у маєтку Villa Boemia, де знаходиться асоціація Нільса Лідхольма.

«Для мене велика честь отримати нагороду, пов’язану з Лідхольмом. Я виріс в Україні, там було важливим ім’я Валерія Лобановського. І як людини, і як тренера. Коли я перейшов в Мілан, я завжди чув поважні відгуки про Лідхольма», – цитує Шевченка Tuttomercatoweb.

Також легенда українського футболу висловився про рідну країну.

«Я радий цій нагороді. Особливо тому, що бачу, як Італія прийняла українських громадян. Я сподіваюся, що італійці й надалі будуть мати велике серце до мого народу», – додав Шевченко.

Також раніше була інформація, що Андрій Шевченко звільнився з компанії, яка належить Роману Абрамовичу.

X