«Я вже говорив про це»: Шевченко сказав, чи готовий він повернутися до тренерської роботи

Переглядів 8191
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Я вже говорив про це»: Шевченко сказав, чи готовий він повернутися до тренерської роботи
Андрій Шевченко. Фото: Google
Андрій Шевченко відповів на питання журналістів, чи збирається він знову стати головним тренером якоїсь команди. Український спеціаліст чітко окреслив свою позицію.

Колишній головний тренер збірної України та італійського Дженоа Андрій Шевченко сказав, що до завершення війни в Україні не збирається повертатись до тренерської діяльності.

«Я вже говорив про це. Зараз я не можу думати, щоб знову працювати тренером. Кажу це з початку війни. Потім ми побачимо, що буде далі, не зараз», – наводить слова Андрія Шевченка Tuttomercatoweb.

Андрій Шевченко на даний момент активно займається волонтерськими проектами, пов’язаними з Україною.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Шевченко став лауреатом 11-ї премії Нільса Лідхольма – легендарного футболіста Мілану та збірної Швеції. Присвячена Лідхольму престижна нагорода вручається футбольним людям, які відзначилися як на полі, так і в житті.

Екс-наставник збірної України Шевченко отримав відзнаку «за великі результати, досягнуті на технічних та управлінських посадах на міжнародному рівні, а також за внесок, зроблений протягом його довгої та важливої кар’єри, у розвиток футболу, що базується на високих людських і технічних якостях».

Нагороду українському тренеру було вручено на сцені Cuccaro Monferrato, у маєтку Villa Boemia, де знаходиться асоціація Нільса Лідхольма.

X