«Луческу байдуже програє він чи виграє»: Сабо – про призначення Шовковського та провальний сезон Динамо

Переглядів 9188
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Луческу байдуже програє він чи виграє»: Сабо – про призначення Шовковського та провальний сезон Динамо
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Колишній головний тренер Динамо Йожеф Сабо висловив свою думку щодо провального сезону київської команди у нинішньому сезоні, а також дав оцінку роботі Олександра Шовковського.

Перед грою Динамо з Чорноморцем (2:3) Йожеф Сабо дав інтерв'ю порталу terikkon, в якому спробував знайти головного винуватця невдач біло-синіх у цьому сезоні.

На думку екстренера киян, Мірча Луческу втратив інтерес до того, що відбувається з його командою.

«Луческу якось дивно себе поводить. За його поведінкою я побачив, що йому байдуже програє він чи виграє. Раніше він бігав, підказував, видно було, що переживає результат, а зараз зовсім спокійно сидів. Можливо, це вплинув стан здоров'я»

Також Сабо прокоментував призначення Олександра Шовковського тимчасовим головним тренером Динамо. Йожеф Йожефович позитивно сприйняв таке рішення керівництва клубу.

«Я обома руками за Шовковського. Я з ним працював, знаю його як людину і можу сказати, що він великий професіонал. Я вболіваю за нього. Але зараз у турнірній таблиці відстань від конкурентів, тієї самої Зорі, 5 очок (інтерв'ю записано напередодні 26 туру УПЛ). Це дуже багато. І зараз кияни можуть поборотися лише за третє місце», - прокоментував Йожеф Сабо.

Нагадаємо, що після розгромної перемоги Зорі над Металістом відстань між третім та четвертим місцем збільшилася до 8 очок.

Протягом періоду з 1994 до 2007 року, чотири рази Сабо обіймав посаду головного тренера Динамо. За цей час він зумів допомогти киянам здобути два чемпіонські титули та двічі перемогти у Кубку України.