Луческу і Ярмоленко: головний тренер Динамо однозначно оцінив ветерана команди після його «дебюту»

Переглядів 2291
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
Луческу і Ярмоленко: головний тренер Динамо однозначно оцінив ветерана команди після його «дебюту»
Андрій Ярмоленко та Мірча Луческу. Фото: Динамо
Вінгер Динамо Андрій Ярмоленко, який тільки-но провів перший матч після повернення до Києва, отримав схвальну оцінку від головного тренера киян Мірчі Луческу.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу оцінив гру вінгера Андрія Ярмоленка проти Минаю (4:1). Цей матч став для ветерана біло-синіх першим після повернення до Києва:

«Андрію потрібно більше часу, щоб звикнути до нашого чемпіонату, бо він тепер достатньо агресивний. Також йому потрібен час, щоб підвищити свій фізичний рівень. Для цього він докладає багато зусиль, попри те, що приєднався до команди пізніше та не пройшов усю підготовку». 

Також Луческу схвально відгукнувся про Ярмоленка як про людину:

«Його ставлення до процесу та до колективу просто видатне. Сподіваюся, він нам дуже допоможе. Нам потрібен такий футболіст, така особистість, з таким досвідом, як у нього», – цитує наставника киян пресслужба Динамо.

  • Вінгер провів проти Минаю 75 хвилин, результативними діями не відзначився.
  • 33-річний Андрій Ярмоленко до повернення в Динамо цього літа, раніше виступав за столичний клуб в період з 2008 по 2017 роки.
  • У біло-синій футболці Ярмоленко до другого пришестя в Київ провів 340 матчів: 137 голів, 90 результативних передач.
  • Окрім Динамо Андрій також захищав кольори чернігівської Десни, Боруссії з Дортмунда, англійського Вест Гема та Аль-Айна з ОАЄ.
  • В другому турі УПЛ Динамо зіграє в дербі проти Оболоні. Гра відбудеться 5 серпня на «Оболонь-Арені». Початок о 17:00.