«Луческу кричати «ура» за перемогу в УПЛ та Кубку України?»: батько Реброва – про Шахтар та Шовковського

Переглядів 1264
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Луческу кричати «ура» за перемогу в УПЛ та Кубку України?»: батько Реброва – про Шахтар та Шовковського
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Батько наставника збірної України та легендарного гравця Динамо Сергія Реброва висловився щодо Мірчі Луческу та його прихід до Шахтаря. Також Станіслав Ребров пояснив, чому вірить в успіх Олександра Шовковського.

Станіслав Ребров розповів, чому не вболіває за Шахтар, а також заявив, що Луческу не сильно його вразив на чолі «гірників». 

«Саме тому я не вболіваю за Шахтар, хоч сам родом із Донбасу. У Луческу у Шахтарі було 11 бразильців у команді. З такими гравцями можна було не лише чемпіонат України та Кубок УЄФА виграти, а й на перемогу у Лізі чемпіонів замахнутися! 

Йому, що, кричати «ура», що він виграв із Шахтарем чемпіонат та Кубок України? Вибачте мені, але у нас у Прем'єр-лізі половина дворових команд грає, і тут нема чому радіти».

Станіслав прокоментував призначення Шовковського в Динамо. На його думку, варто залишати легенду киян на чолі столичної команди, адже ексворотар знає про Динамо все. 

«Я – за Шовковського! Хочу, щоби він був головним тренером Динамо. У нього, може, не одразу все вийде, як і у кожного тренера, але він своя людина і знає дух та історію команди. Він динамівець до мозку кісток.

А бачите, як виходить. Преса пише, що пан Луческу не має наміру йти і має намір відпрацювати рік контракт. Думаю, Шовковський залишиться у його штабі, а за рік займе місце Луческу», — сказав Станіслав в ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net.

  • Луческу очолював Шахтар з 2004 по 2016 рік.
  • Під керівництвом 77-річного наставника клуб провів 573 гри: 397 перемог, 85 нічиїх та 91 поразка.
  • Містер вісім разів ставав чемпіоном України з донеччанами, виграв шість Кубків та сім Суперкубків.
  • У сезоні 2008/2009 гірники під керівництвом Мірчі перемогли в фіналі Кубка УЄФА Вердер (2:1).
  • Динамо посіло четверте місце в чемпіонаті України й вперше зіграє в Лізі конференцій;
  • Під керівництвом Шовковського Динамо зіграло вісім матчів (шість перемог, одна нічия та одна поразка).
X