«Луческу на нього зараз не розраховує»: джерело назвало гравця Динамо, який може покинути клуб

Переглядів 1762
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Луческу на нього зараз не розраховує»: джерело назвало гравця Динамо, який може покинути клуб
Микита Бурда. Фото: ФК Динамо
Вихованець Динамо 27-річний центральний захисник Микита Бурда швидше за все залишить киян наприкінці цього сезону – він виходив на поле лише двічі за півроку.

Журналіст Михайло Співаковський вважає, що найближчого літа Микита Бурда залишить Динамо на правах вільного агента. За словами ведучого ТаТоТаке, захисник після травми минулого сезону мав піти в оренду, а не продовжувати сидіти в Динамо.

«Бурда мала варіант піти в оренду, грати десь чотири місяці. Таким чином він міг позиціонувати себе на ринку як гравець, який десь грав, а не відновлювався після травми два роки».

Незважаючи на те, що Бурда разом із Динамо поїхав на збір до Туреччини Мірча Луческу на нього не розраховує, запевняє Співаковський.

«Мені здається, Бурда стратегічно помилився, йому треба було йти. На мою думку, Луческу на нього зараз не розраховує. Я впевнений, що Бурда влітку залишить Динамо вільним агентом», – сказав Співаковський у підкасті Telegram-каналу «ТаТоТаке».

Бурда виступає за основну команду Динамо з 2014 року. У складі киян Микита провів 95 матчів, у яких забив сім голів та зробив дві результативні передачі.

В активі захисника є вісім поєдинків за національну збірну України.