Луческу провів переговори з клубом з топ-ліги: тренер Динамо може залишити киян влітку

Переглядів 2571
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Луческу провів переговори з клубом з топ-ліги: тренер Динамо може залишити киян влітку
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Мірча Луческу, що займає посаду головного тренера київського Динамо, може очолити Ніццу. 77-річний румунський фахівець уже зустрічався із представниками французького клубу.

За інформацією Prosport, Луческу не проти перейти до Ніцци, проте не хоче посеред сезону кидати Динамо у складній турнірній та військово-політичній ситуації в країні. 

«Луческу є пріоритетним варіантом для Ніцци. Фахівець близько двох-трьох тижнів тому провів перший раунд переговорів із представниками клубу у Польщі, де йому представили проект та філософію клубу».

Зазначимо, що обов'язки головного тренера Ніцци зараз виконує 36-річний французький фахівець Дідьє Дігарду, який на початку року змінив на цій посаді Люсьєна Фавра.

Під керівництвом даного тренера команда провела 13 матчів, у яких не зазнала жодної поразки. У Лізі 1 Ніцца зараз посідає сьоме місце, а також продовжує свій шлях у Лізі конференцій. До 1/4 фіналу французький клуб зустрінеться з Базелем.

Проблемою цього фахівця є те, що він не має тренерської ліцензії Pro, яка дозволяє працювати головним тренером у команді найвищого дивізіону.

Зазначимо, що контракт Луческу з Динамо спливає 30 червня 2024 року.

X