Лунін – головний герой обкладинки: Реал з акцентом на українського воротаря анонсував наступний матч

Переглядів 1413
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Лунін – головний герой обкладинки: Реал з акцентом на українського воротаря анонсував наступний матч
Андрій Лунін. Фото: Google
Український голкіпер Андрій Лунін вийде в основі Реалу на матч 1/16 фіналу Кубку Короля з Касереньйо. Українець ще активніше тренується й налаштовується довести, що він гідний грати в старті мадридців.

Реал Мадрид провів відкрите тренування на стадіоні «Альфредо Ді Стефано» напередодні матчу 1/16 фіналу Кубку Іспанії з Касереньйо.

І вже сьогодні, третього січня, відбудеться ця зустріч, в якій візьме участь український воротар Андрій Лунін. Початок матчу о 22:00 за Києвом. Напередодні кубкового поєдинку офіційний твіттер «галактікос» запостив анонс матчу з фотографією Андрія Луніна та його одноклубників.

До слова, Андрій Лунін провів на заміні попередній, переможний для мадридців матч Реалу із Вальядолідом (2:0), в якому було місце расистському скандалу. З приводу українського воротаря також додамо, що він у поточному сезоні зіграв за мадридську команду шість матчів (чотири у Ла Лізі та два у Лізі чемпіонів).

Стосовно турнірного положення Реалу в чемпіонаті Іспанії, то тут слід додати, що у мадридців, як і у Барселони, 38 очок в активі. Команди ділять першу та другу позиції Ла Ліги.

Раніше також була інформація про те, що Карло Анчелотті пропонують очолити національну команду Бразилії.

X