Лунін та Куртуа показали чудеса справжньої воротарської майстерності: шалені стрибки та неймовірна реакція

Переглядів 13997
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Лунін та Куртуа показали чудеса справжньої воротарської майстерності: шалені стрибки та неймовірна реакція
Лунін та Куртуа. Фото: Реал Мадрид
Український голкіпер Реалу Андрій Лунін разом зі своїм партнером по команді Тібо Куртуа показали, що таке справжнє тренування в «королівському клубі».

Мадридський Реал готується до двох важливих матчів команди. Мадридцям належить зіграти два домашніх поєдинки поспіль. Спочатку в рамках чемпіонату Іспанії «галактікос» зустрінуться на «Сантьяго Бернабеу» з Жироною, а потім зіграють з шотландським Селтіком з Глазго.

Напередодні важливих матчів воротарі Реалу Тібо Куртуа та Андрій Лунін показали на що вони здібні під час тренування. Обидва голкіпери у чудових стрибках парирували стрибки та демонстрували неабияку реакцію.

Нагадаємо, що, коли Тібо Куртуа відновлювався від травми, Андрій Лунін зіграв за Реал шість матчів. У цих поєдинках українець пропустив чотири м’ячі, а мадридці жодного разу не програли. Після свого відновлення бельгійський голкіпер вже зіграв дві зустрічі з Севільєю (3:1) та з Лейпцигом (1:3), в яких пропустив чотири голи.

Мадридський Реал зіграє з Жироною 30-го жовтня. Початок зустрічі о 17:15. Поєдинок Реал – Селтік відбудеться другого листопада. Початок матчу о 19:45. В обох іграх підопічним Карло Анчелотті бажано перемагати, аби закріпитися на першому місці в турнірній таблиці Прімери, а також аби забезпечити собі перше місце в групі Ліги чемпіонів.