Лунін у 2024 році: іспанські ЗМІ описали майбутнє українського голкіпера в Реалі

Переглядів 1065
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Лунін у 2024 році: іспанські ЗМІ описали майбутнє українського голкіпера в Реалі
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Реал Мадрид
Мадридський Реал ні на мить не зупиняється у роботі на трансферному ринку. Іспанське видання Defensa Central припускає, що в 2024 році на команду чекає час змін.

Очікується, що на той час у Реалі вже не буде досвідчених півзахисників Тоні Кроса та Луки Модріча, а також не гратиме на колишньому рівні форвард Карім Бензема.

Щодо позиції воротаря, то журналісти Defensa Central поки що не особливо вірять, що Тібо Куртуа віддасть своє місце в основному складі команди 2024 року українцю Андрію Луніну.

«Куртуа 30 років, і він переживає найкращий момент за всю свою кар'єру. Андрій Лунін підтискає ззаду, зараз перебуваючи за спиною бельгійця. Очікується, що у 2024 році ситуація буде такою ж чи практично ідентичною», – пише іспанське видання.

Зазначимо, що цього сезону Куртуа знову є основним голкіпером Реала. У першій частині сезону він взяв участь у 14 матчах. На початку жовтня Тібо отримав травму і випав з ладу на два з половиною тижні. Цим скористався Лунін, який зіграв у шести іграх, поки був відсутній бельгієць.

Цього сезону на рахунку 23-річного українця шість матчів за чемпіонів Іспанії в Ла Лізі та Лізі чемпіонів, у яких він пропустив чотири голи, а у двох іграх зміг відстояти на нуль.

Контракт Луніна з Реалом діє до літа 2024 року, проте мадридський клуб розглядає варіант із продовженням угоди. Трудовий договір Куртуа із «королівським клубом» розрахований до 30 червня 2026 року.

X