Лунін у Реалі та Нещерет у Динамо: як молоді українські воротарі замінили основних травмованих кіперів у класико

Переглядів 343
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Лунін у Реалі та Нещерет у Динамо: як молоді українські воротарі замінили основних травмованих кіперів у класико
Андрій Лунін. Фото: Google
Андрій Лунін вкотре довів, що здатний складати гідну конкуренцію Тібо Куртуа, а Руслан Нещерет показав, що готовий конкурувати з Георгієм Бущаном та Денисом Бойком.

Минулими вихідними у європейському футболі було місце великій кількості дербі у різних чемпіонатах. Скромні результати були зафіксовані в Англії та Франції, де Ліверпуль переміг Ман Сіті (1:0), а ПСЖ виявився сильнішим за Марсель (1:0).

Українських шанувальників футболу більше цікавили матч чемпіонату України Шахтар – Динамо, а також поєдинок першості Іспанії Реал – Барселона. Цікаво, що в обох зустрічах задіяли себе в рамках молоді українські воротарі, які є резервістами. За Динамо через травми Бущана і Бойка вийшов грати 20-річний Руслан Нещерет, а за Реал у зв'язку з травмою Куртуа став у рамку 23-річний Андрій Лунін.

Динамо з Нещеретом програло з рахунком 1:3. До речі, у першому таймі Руслан відбив пенальті у виконанні Лассіни Траоре і тим самим змусив про себе говорити після сейвів у поєдинку проти Барселони в Лізі чемпіонів у 2020 році. Зазначимо, що у матчі з Динамо у рамці Шахтаря надійно відіграв ще один український воротар Анатолій Трубін. А Реал із Луніним виграв із рахунком 3:1. Українець пропустив гол уже на 83-й хвилині від Феррана Торреса, а до цього тримав свої ворота у недоторканості.

Тобто можна зробити висновок, що у збірної України не буде проблем на воротарській позиції, де зараз дуже добра конкуренція і є велика кількість претендентів зіграти в основі.