«Слава Україні!»: працівники Реалу привітали Луніна з перемогою над Барселоною

Переглядів 4861
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Слава Україні!»: працівники Реалу привітали Луніна з перемогою над Барселоною
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін дебютував за мадридців в Ель Класико з каталонською Барселоною. У цій зустрічі українець пропустив один гол у другому таймі.

Український воротар Реалу Андрій Лунін нарешті дебютував у Ель Класико, в рамках якого мадридська команда перемогла на «Сантьяго Бернабеу» Барселону з рахунком 3:1. Українець пропустив у цій зустрічі тільки один м'яч на 83-й хвилині зустрічі. 

За Реал у цьому переможному матчі забивали головний претендент на Золотий м’яч Карім Бензема, Феде Вальверде та Родріго. За Барсу після ефектного пасу Левандовськи п’ятою забив Ферран Торрес.

Після матчу клубні працівники Реалу привітали Андрія словами «Слава Україні!»

Додамо, що за поєдинок з Барселоною Лунін від статистичного порталу SofaScore отримав оцінку 7.0.

Після матчу український воротар сказав наступне з приводу свого дебюту:

«Ще з дитинства я мріяв зіграти в Ель Класико. Це неможливо передати словами. Зараз я найщасливіша людина у світі», - цитує Луніна Madrid Xtra.

Цього сезону український воротар зіграв уже п’ять матчів за Реал. Основний голкіпер «галактікос» Тібо Куртуа продовжує відновлюватися від травми.

Реал після перемоги над Барсою, набравши 25 очок, вийшов на чисте перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. У каталонців, які розташовуються на другій позиції, 22 бали в активі.