Маліновський може перейти в клуб, до якого причетний Ребров: джерело розповіло подробиці

Переглядів 3483
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Маліновський може перейти в клуб, до якого причетний Ребров: джерело розповіло подробиці
Руслан Маліновський. Фото: Google
Український півзахисник Руслан Маліновський може змінити клубну прописку. 29-річний українець вже взимку може стати гравцем лондонського Тоттенгема.

Англійський Тоттенгем, налаштовуючись на зимовоме трансферне вікно, вже розмірковує над тим, ким можна буде підсилити склад. Однією з потенційних цілей «шпор» є український півзахисник Аталанти Руслан Маліновський.

У придбанні 29-річного українського футболіста зацікавлений головний тренер лондонців Антоніо Конте, інформує Il Giorno. Англійський клуб намагатиметься скористатися тим, що зараз Маліновський не має постійної ігрової практики в Аталанті.

Відомо, що Тоттенгем вже контактував з директором Аталанти Лі Конгертоном. За Руслана лондонцям потрібно буде викласти десь 15 млн євро. Цікаво, що раніше за Тоттенгем грав інший український футболіст, а зараз тренер Сергій Ребров.

Діючий контракт Маліновського з клубом із Бергамо розрахований до 2024 року. Відомо, що за ситуацією стосовно майбутнього Маліновського також стежать інша клуби АПЛ, а саме Вест Гем та Ноттінгем Форест.

До слова, у нинішньому сезоні Руслан Маліновський зіграв за Аталанту 11 матчів, у яких відзначився голом та асистом.