Малиновський не врятував Аталанту від програшу Інтеру: друга поразка поспіль коштувала місця в топ-4

Переглядів 508
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Малиновський не врятував Аталанту від програшу Інтеру: друга поразка поспіль коштувала місця в топ-4
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Аталанта в домашньому поєдинку 15-го туру Серії А проти Інтера поступилася у дербі представників регіону Ломбардія. Матч у Бергамо завершився з рахунком 2:3.

У першому таймі початок виглядав для Аталанти досить оптимістично. На 25-й хвилині господарі заробили право на пенальті, яке реалізував Адемола Лукман, проте далі розвинути успіх Аталанті не вдалося ‒ Едін Джеко наприкінці першого тайму відновив статус-кво перед перервою.

По перерві наставник Аталанти кинув в бій Руслана Малиновського, який з перших хвилин розпочинав минулий поєдинок проти Лечче (2:3), але вже за десять хвилин після початку другого тайму Джеко оформив дубль, подарувавши Інтеру камбек на полі Аталанти.

Отримавши перевагу в рахунку футболісти Інтера завдяки автоголу Паломіно змогли зітхнути з полегшенням. Аргентинський центрбек Аталанти був проти такого розвитку подій та за 15 хвилин реабілітувався голом у ворота Інтера. 32-річний футболіст вперше цього сезону вийшов на поле після скандалу з допінгом, через що був відсторонений перед початком чемпіонату.

В час, що залишився, Аталанті важко було завдати вирішального удару для порятунку. В одній з останніх атаак одноклубникам Малиновського вдалося вивести українця на удар, який прийшовся прямо в футболістів Інтера. Фінальний свисток зафіксував перемогу гостей з Мілана з рахунком 3:2.

Після цього матчу обидві команди відпочиватимуть місяць на період ЧС-2022. До старту Мундіалю в Катарі залишилося сім днів.