Маліновський у Лізі чемпіонів: Марсель гарантував собі участь у кваліфікації найпрестижнішого єврокубкового турніру

Переглядів 819
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Маліновський у Лізі чемпіонів: Марсель гарантував собі участь у кваліфікації найпрестижнішого єврокубкового турніру
Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
Французький Марсель зумів забезпечити собі місце, як мінімум, у кваліфікації до Ліги чемпіонів. Український півзахисник Руслан Маліновський може повернутися до ігор в найпрестижнішому єврокубковому турнірі.

Марсель гарантував собі участь у кваліфікації Ліги чемпіонів після вчорашньої поразки Монако в 36-му турі Ліги 1 

До кінця чемпіонату Франції залишилося три тури, тому монегаски ніяк не зможуть наздогнати «олімпійців», маючи відставання у вісім очок та дві гри, що залишилися.

Очолює турнірну таблицю ПСЖ, який має 81 бал у 35 матчах. На другому місці розташувався Ланс, який має відрив від Марселю у два очки. На п'яте єврокубкове місце претендує одразу декілька команд: Лілль, Ренн та Ліон.

Наступну гру Марсель проведе з Ліллем на виїзді. Матч розпочнеться вже сьогодні, 20 травня, о 22:00.

30-річний Руслан Маліновський цього сезону в складі «олімпійців» провів 20 ігор у всіх турнірах та відзначився двома забитими голами.

Нагадаємо, що Маліновський раніше грав у Лізі чемпіонів у складі італійського Аталанти. Усього ж на рахунку Руслана 18 ігор у найпрестижнішому єврокубковому турнірі, в яких він забив два голи та віддав один асист.

Раніше повідомлялось, що Марсель може підсилитися ще одним українцем, яким може стати нападник Дніпра-1 та збірної України Артем Довбик.  

X