Маліновський заробив пенальті у матчі з Клермоном: його чітко реалізував Санчес

Переглядів 1011
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Маліновський заробив пенальті у матчі з Клермоном: його чітко реалізував Санчес
Руслан Маліновський. Фото: Google
Українець Руслан Маліновський своїми діями заробив для Марселя одинадцятиметровий, який реалізував чилійський форвард Алексіс Санчес. Марсель виграв у Клермона перший тайм.

11 лютого в рамках 23 туру французької Ліги 1 Марсель на виїзді грає з Клермоном. Початок цього матчу було відкладено через сутички фанатів, а також дії поліції.

Українець Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі провансальців на цей поєдинок. Перед самою перервою українець заробив пенальті, яке чітко реалізував чилієць Алексіс Санчес. Як підсумок, Марсель виграв перший тайм з рахунком 1:0.

Відео реалізованого Санчесом пенальті, яке заробив Маліновський, можна подивитися в телеграм-каналі FanDay. 

Раніше ми повідомляли, що ПСЖ програв Монако з рахунком 1:3, а тому шанси Марселя поборотися за чемпіонський титул покращилися.

ПСЖ з 54 очками продовжує лідирувати в чемпіонаті Франції. Марсель та Монако посідають друге та третє місця. Також зазначимо, що 26 лютого Марсель та ПСЖ зіграють між собою в очному поєдинку чемпіонату Франції.

Додамо, що восьмого лютого Марсель з розкішним голом Маліновського виграв у ПСЖ в матчі Кубку Франції (2:1). А ще раніше українець відзначився голом за провансальців в програшному поєдинку Ліги 1 з Ніццою (1:3) та став найкращим гравцем матчу у складі Марселя.