Матч Марселя Маліновського було відкладено: сутички фанатів, поліція та сльозогінний газ

Переглядів 814
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Матч Марселя Маліновського було відкладено: сутички фанатів, поліція та сльозогінний газ
Стадіон Клермона. Фото: Клермон
Поєдинок чемпіонату Франції Клермон - Марсель не розпочався о 22:00, тому що відбулися сутички фанатів біля стадіону. Зустріч розпочалася пізніше запланованого часу.

Початок матчу французької Ліги 1 Клермон – Марсель було відкладено через сутички фанатів біля стадіону господарів поля.

У ситуацію втрутилася місцева поліція. У підсумку було застосовано сльозогінний газ, який потрапив на трибуни. Його виявилось настільки багато, що на самій арені почалась тиснява та паніка

Офіційні особи цього поєдинку запропонували футболістам повернутися у роздягальні. Початок зустрічі було заплановано на 22.00. Матч Клермон – Марсель розпочався пізніше запланованого часу, а саме о 22:47 за київським часом.

Раніше ми повідомляли, що ПСЖ програв Монако з рахунком 1:3, а тому шанси Марселя поборотися за чемпіонський титул покращилися.

ПСЖ з 54 очками продовжує лідирувати в чемпіонаті Франції. У другого Монако 47 балів. Третій Марсель має в своєму активі 46 очок і гру в запасі проти Клермона. Також зазначимо, що 26 лютого Марсель та ПСЖ зіграють між собою в очному поєдинку чемпіонату Франції.

Додамо, що восьмого лютого Марсель з розкішним голом Маліновського виграв у ПСЖ в матчі Кубку Франції (2:1). А ще раніше українець відзначився голом за провансальців в програшному поєдинку Ліги 1 з Ніццою (1:3) та став найкращим гравцем матчу у складі Марселя.