Манчестер Юнайтед може допомогти Трубіну: «червоні дияволи» зацікавлені у підписанні основного голкіпера Бенфіки

Переглядів 3520
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
0 голосів
Манчестер Юнайтед може допомогти Трубіну: «червоні дияволи» зацікавлені у підписанні основного голкіпера Бенфіки
Анатолій Трубін та Одіссеас Влаходімос. Фото: Google
Багаторічний основний воротар лісабонської Бенфіки Одіссеас Влаходімос може продовжити кар'єру у складі англійського Манчестер Юнайтед. Наставник МЮ знаходиться у пошуках дублера для Андре Онана.

Головний тренер Манчестер Юнайтед голландець Ерік Тен Хаг знаходиться у пошуках якісного дублера для нового голкіпера своєї команди Андре Онана. 

Справа в тім, що Дін Хендерсон, номінально другий номер МЮ, може найближчим часом перебратися до Крістал Пелас чи Ноттінгем Форест, які зацікавлені в його послугах і можуть дати гравцеві повноцінну ігрову практику.

За інформацією італійського журналіста-інсайдера Фабріціо Романо, Манчестер Юнайтед вже розпочав роботу над трансфером Одіссеаса Влаходімоса з Бенфіки. 

За повідомленням португальської преси, Влаходімос дійсно має намір залишити Бенфіку саме через трансфер українця Трубіна. Грек навіть пішов на відкритий конфлікт з тренерським штабом. Саме тому його не було навіть у заявці на матч проти Ештрели Амадори.

  • Новий сезон для Бенфіки розпочався з перемоги в матчі за Суперкубок Португалії над Порту (2:0) та з поразки у внутрішній першості від Боавішти (2:3). В обох зустрічах на останньому рубежі «орлів» грав грек Одіссеас Влаходімос.
  • В останньому матчі Бенфіки проти Ештрели Амадори на останному рубежі Бенфіки грав Самуель Соареш.
  • Бенфіка купила Анатолія Трубіна у Шахтаря за 10 + 1 мільйонів євро.
  • Трубін є вихованцем донецького Шахтаря. За першу команду донеччан 22-річний воротар провів 94 матчі, у яких пропустив 94 голи.
  • Transfermarkt оцінює Трубіна у 22 млн євро.