Марокко перемогло Канаду та стало першим у групі на ЧС: африканці вперше з 1986 року вийшли до плей-офф мундіалю

Переглядів 456
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Марокко перемогло Канаду та стало першим у групі на ЧС: африканці вперше з 1986 року вийшли до плей-офф мундіалю
Марокко святкує гол. Фото: Google
Збірна Марокко виявилася сильнішою за національну команду Канади в матчі групового раунту чемпіонату світу. Марокканці перемогли завдяки голам Хакіма Зієша та Юссефа Ен-Несері.

Першого грудня в рамках третього туру групового раунду чемпіонату світу між собою зустрілися збірні Канади та Марокко. 

На 23 хвилині марокканці вели в рахунку 2:0 завдяки голам форварда лондонського Челсі Хакіма Зієша та нападника Севільї Юссефа Ен-Несері. На 40 хвилині автогол захисника Вест Гема Наїфа Агуерда дозволив канадцям відіграти один пропущений м’яч. У підсумку марокканці перемогли в першому таймі з рахунком 2:1.

У другій половині зустрічі голів не було, тому Марокко вдалося перемогти у зустрічі з рахунком 2:1. Ці вікторія дозволила африканській збірній вийти з першого місця до плей-офф мундіалю. До слова, марокканці вийшли до плей-офф чемпіонату світу вперше з 1986 року, коли вони у Мексиці також посіли перше місце в своєму квартеті і пробилися до 1/8 фіналу.

Чемпіонат світу. Група F. Третій тур

Канада – Марокко – 1:2 (1:2)

Голи: Агуерд, 40 (автогол) – Зієш, 4, Ен-Несері, 23.

В іншому матчі цього квартету Хорватія та Бельгія зіграли внічию 0:0. Як підсумок, з сімома балами в активі першою в групі F стала збірна Марокко, друге місце з п’ятьма очками зайняла національна команда Хорватії. Бельгія з чотирма очками стала третьою, а Канада з нулем балів посіла четверту позицію. До плей-офф пройшли збірні Марокко та Хорватії.